Over ons

 

Ellite Workforce is een kwalitatief netwerk van mooie mensen. Mooi van binnen, goed verzorgd, mooi in hun normen en waarden, dienstverlenend ingesteld en altijd net een stapje extra zetten voor het beste resultaat. Mensen die uitermate goed gekwalificeerd zijn, met een verfrissende kijk en een nieuwe manier van denken als antwoord op de uitdagingen van nu. Kortom, de mensen die met Ellite Workforce samenwerken zijn professionals die zich met hun vakkennis, inspiratie en innoverende instelling onderscheiden.

Ellite Workforce werkt vanuit de mens: altijd met het oog op wat zowel de opdrachtgever als de professional nodig heeft. Wij gaan een flinke stap verder dan wat je van een gemiddelde werknemer verwacht en wij denken graag met u mee als een partner.

Wij zetten graag een kroon op uw werk!

De laatste jaren is er door nieuwe wet- en regelgeving een toenemende behoefte aan flexibilisering en vernieuwing van arbeid. Wij voorzien in deze behoefte. Wij combineren een kwaliteitsnetwerk, met passie voor (tijdelijke) ondersteuning en gefundeerde actuele kennis van ontwikkelingen in het eigen vakgebied. Onze werkwijze kenmerkt zich door gerichte headhunting en kwalitatieve search op maat. Tijdens opdrachten krijgen onze mensen de juiste begeleiding en de benodigde aandacht en ruimte voor ontplooiing en ontwikkeling.

Naast onze “traditionele” dienstverlening zijn we ook de aangewezen partij voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar Virtual Assistants en Virtual-PA’s.