Opdrachtgevers

Wij zetten een kroon op uw werk!

De laatste jaren is er door nieuwe wet- en regelgeving een toenemende behoefte aan flexibilisering en vernieuwing van arbeid. Ellite Workforce voorziet in deze behoefte. Ellite Workforce combineert een kwaliteitsnetwerk, met passie voor (tijdelijke) ondersteuning en gefundeerde actuele kennis van ontwikkelingen in het eigen vakgebied. Onze werkwijze kenmerkt zich door gerichte headhunting en kwalitatieve search op maat. Onze inzet gaat verder dan alleen het vinden van de juiste professional. Wij geven onze professionals tijdens de opdracht de juiste begeleiding en de benodigde aandacht en ruimte voor ontplooiing en ontwikkeling.

Naast onze “traditionele” dienstverlening zijn we ook dè intermediair voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar Virtual Assistants en Virtual-PA’s.

Wat doet een Virtual Assistant? In een notedop: alles wat u niet (meer) kunt of wilt doen. Denk aan het beheren van uw agenda en mailbox, maar ook aan Social Media Management, het uitsturen van de nieuwsbrief of het organiseren van een webinar. U kiest zelf waar u een assistent op afstand voor inschakelt. De virtual assistant werkt vanuit huis of elke willekeurige vooraf aan te geven locatie. Ellite Workforce werkt vanuit de klant: altijd met het oog op wat de klant nodig heeft. Onze professionals gaan een flinke stap verder dan wat je van een gemiddelde werknemer verwacht en wij denken graag met u mee als een partner.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.