Diensten

Interim

Bent u op zoek naar een inspirerende interim professional of manager die uw organisatie tijdelijk kan versterken? Ellite Workforce voorziet binnen 2-3 werkdagen in uw vraag. Wij werken vanuit een intrinsieke commitment en passie voor mensen, een scherp uurtarief en flexibele contracten die per dag opzegbaar zijn. Onze mensen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun kennis en ervaring maar vooral ook op hun normen en waarden, representativiteit, communicatievaardigheden, betrokkenheid en ontwikkelingsgerichte instelling.

Virtual Assistant

U komt regelmatig tijd tekort en zoekt ondersteuning, maar heeft geen (plek op) kantoor, of de werktijden en/of de werkvoorraad is zijn te onregelmatig om iemand een vaste plek te bieden. Ellite Workforce voorziet binnen 2-3 werkdagen in een Virtual Assistant. Wat doet een Virtual Assistant? In een notedop: alles wat u niet (meer) kunt of wilt doen. Denk aan het beheren van uw agenda en mailbox, maar ook aan Social Media Management, het uitsturen van de nieuwsbrief of het organiseren van een webinar. U kiest zelf waar u een assistent op afstand voor inschakelt. De virtual assistant werkt vanuit huis of elke willekeurige vooraf aan te geven locatie.

Executive Search

In onze executive search benaderen wij professionals die verder willen groeien en de ontwikkeling van uw organisatie versterken. Derde of vierde loopbaanstappers die uw organisatie en management- of directieteam met hun verfrissende inbreng kunnen versterken.